Eerste particuliere beveiligingsorganisatie in NL behaald bevoegdheid om op te leiden voor het Promundo Beveiligingspaspoort


SAFENED heeft als eerste particuliere beveiligingsorganisatie in Nederland de bevoegdheid behaald voor de Promundo training: "Train de trainer - Oefenleider voor objectbeveiligers".
Hans Kosters, manager training van SAFENED, ontvangt het certificaat uit handen van Hanneke Parlevliet RSE, directeur SAFENED.

Met het behalen van dit certificaat is Hans Kosters opgeleid tot kandidaat Registered Highrisk Security Officer Instructor (RHSOI) en bevoegd om oefeningen te implementeren en houden met objectbeveiligers en hen voor te bereiden op het behalen van het Beveiligingspaspoort. Dit beveiligingspaspoort is een persoonlijk document wat informatie bevat die noodzakelijk is om te beoordelen of de houder voldoende opgeleid en getraind is om bepaalde werkzaamheden te verrichten, op het gebied van kennis en vaardigheden. Met het volledig doorlopen van het bijbehorend oefenprogramma verwerft de beveiliger tevens de titel RSO of RHSO.

"Vanaf nu kunnen we echt aan de slag om onze beveiligers voor te bereiden voor de inhoud van de training en het behalen van het beveiligingspaspoort. Op deze wijze onderscheiden we ons van andere beveiligingsbedrijven door aantoonbaar goed opgeleid beveiligingspersoneel in te zetten die door de verplichte herhalingstrainingen hun kennis op peil te houden" aldus een enthousiaste Hans Kosters.